Rektron söker en driven innesäljare

Placering: Stockholm

Om tjänsten

Vill du lyckas tillsammans med ett expansivt och målinriktat företag som har sikte på tillväxt och utveckling så möter du hos oss ett positivt, prestigelöst och mycket målinriktat gäng med sikte på framtiden. Vi arbetar nära våra kunder med att gemensamt hitta nya och förbättrade möjligheter till en lönsam produktion och effektiv kvalitetsuppföljning. Bredden i våra produkters tillämpnings-områden och skillnader i våra kunders produktionsmiljöer och arbetssätt ger varierande arbetsuppgifter med stort individuellt inflytande och ansvar. Som innesäljare på Rektron kommer du att bearbeta  företag inom olika branscher. 

Dina arbetsuppgifter

Som innesäljare kommer du bearbeta både nya och befintliga kunder genom att boka kundbesök samt erbjuda våra produkter och tjänster. Vidare ingår att utarbeta offerter och erbjudanden samt att aktivt driva dessa till avslut. Du har direkt ansvar för dina kunder där du utvecklar och stärker affärsrelationer, verkar för ständig förbättring avseende leveranssäkerhet, kundservice och merförsäljning. Du startar med en befintlig kundstock som kommer att utökas successivt samt tar ett aktivt ansvar för nykundsbearbetning. Du rapporterar till försäljningschefen och din placering är i Stockholm.

Din profil

Du bör ha erfarenhet av mjukvaruförsäljning och har kanske tidigare arbetat med komplex försäljning gentemot företagskunder med dokumenterat goda resultat. Du har ett gott sinne för affärsmöjligheter och förmågan att skapa goda relationer med kunder. Ditt arbetssätt är målfokuserat, långsiktigt och ihärdigt och du har förmågan att planera ditt eget säljarbete. Utmärkta kunskaper i det svenska språket och goda engelskakunskaper är ett måste. 

Viktiga egenskaper

  • Ett genuint intresse av försäljning och att vilja att vidareutvecklas inom detta.
  • Förmågan att lyssna av kundernas behov
  • Förtroendeingivande och lyhörd
  • Målinriktad och självgående
  • God planeringsförmåga

Du bör vidare ha

  • God förmåga att kunna uttrycka dig i tal och skrift i både svenska och engelska
  • B-körkort

Erbjudande

Du erbjuds en utmanande och omväxlande tjänst i ett expansivt, stabilt och ekonomiskt välmående företag. Rektron kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och för att trivas bör du tycka om att arbeta i en familjär och dynamisk kultur med höga ambitioner. Nyckeln till framgång hos företaget ligger i kärnverksamheten och kundbasen samt vår potential för att gå in på nya branscher och nya kunder. I din roll som innesäljare på Rektron kommer du att vara mycket synlig i företaget och ha goda möjligheter att påverka din egen roll. Rektron erbjuder stor frihet under personligt ansvar, bra lönevillkor samt bonusprogram.

Anställningsform

Tillsvidareanställning, heltid. 6 månaders provanställning.

Ansökan

Skicka din ansökan till Sales Manager Ulf Andersson.

E-post: ulf.andersson@rektron.se

Du är också välkommen att kontakta Ulf för mer information om tjänsten.

Telefon: 070-8568721

Sista ansökningsdag: 2017-05-26

Vi kommer att intervjua fortlöpande för denna tjänst, så skicka din ansökan redan idag!